Penthouse Duplex blok 10-68A

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5439505
Het bestaande project Pine Hill wordt volledig gerenoveerd en biedt een scala aan volledig geacclimatiseerde duplexen van 3 slaapkamers met grote terrassen, perfect verbonden met de ruime binnenkamers die de woning een harmonisch gevoel geven met het nabije uitzicht op de bergen of de zee .De verbinding binnen en buiten vergemakkelijkt het genot van de buitenruimtes gedurende het hele jaar. Pine Hill beschikt over 3 slaapkamer duplexen van verschillende prijsklasse vanaf 299.000€

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens