335- Calanova Collection

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5212964

Welkom bij Calanova Collection

Dit nieuwe eigentijdse ontwikkeling aan de Colanova Golf biedt mooie appartementen van 2 en 3 slaapkamers met prachtige zichten over heel het gebied van Mijas en Middellandse Zee.

In totaal  project van 154 royale appartementen verdeeld over  7 laagbouw blokken van slecht 4 verdiepingen met mooie aangelegde tropische tuinen kronkelend tussen de woningen. De verhoogde appartementen op de begane gronden bieden grote terrassen met eigen tuin en mogelijkheid tot een jacuzzi.

Appartementen van de 1ste en Tweede verdieping hebben terrassen met spectaculaire zichten zoals de penthouses . Hier heb je de mogelijkheid om echt van het leven aan de Costa del Sol te kunnen genieten.

Zowel binnen als buiten worden de vloeren voorzien van grote keramische tegels , de grote schuiframen zijn van vloer tot het plafond in de woonkamer.

De exclusiviteit van deze ontwikkeling houdt niet op bij luxe voorzieningen. Bewoners krijgen de mogelijkheid om tegen een extra vergoeding een app te downlauden die de conciërge service biedt. Misschien jij wilt genieten van een avond met familie of vrienden zonder al je tijd in de keuken door te brengen - waarom vraag je dat niet?

-De conciërge om een ​​persoonlijke chef-kok te voorzien?

-Van het regelen van luchthaven transfers

-Het boeken van restaurants en concertkaartjes.

Wat u ook nodig heeft, de conciërge is er om uw leven gemakkelijker te maken.

Voor meer informatie  of een bezoek , aarzel niet ons te contacteren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens