Calanova Collection

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5213045

Welkom bij Calanova Collection,

Dit nieuwe eigentijdse ontwikkeling aan de Colanova Golf biedt mooie 3slaapkamers gelijkvloers appartementen aan met tuin heeft prachtige zichten over het gebied van Mijas en Middellandse Zee.

Het project bestaat uit 154 royale appartementen verdeeld over 7 laagbouw blokken van slecht 4 verdiepingen.

De mooie aangelegde gemeenschappelijke tuinen kronkelend tussen de woningen leiden u naar het zwembad of de andere faciliteiten zoals gym en coworking ruimtes.

Alle appartementen beschikken over spectaculaire zichten . Hier heb je de mogelijkheid om echt van het leven aan de Costa del Sol te kunnen genieten.Zowel binnen als buiten worden de vloeren voorzien van grote keramische tegels , de grote schuiframen zijn van vloer tot het plafond zodat u steeds kan genieten van de natuurlijke lichtinval en het uitzicht op Mijas en omstreken .

De Leefruimte heeft een open keuken voorzien van alle apparatuur mooi afgewerkte badkamers en elke slaapkamer beschikt over garderobe kasten.

De exclusiviteit van deze ontwikkeling houdt niet op bij luxe voorzieningen. Bewoners krijgen de mogelijkheid om tegen een extra vergoeding een app te downlauden die de conciërge service biedt. Misschien wilt u genieten van een avond met familie of vrienden zonder al je tijd in de keuken door te brengen , waarom het dan niet vragen aan de conciërge om een persoonlijke chef-kok te voorzien?

-Voor het regelen van luchthaven transfers
-Het boeken van restaurants en concertkaartjes.

Wat u ook nodig heeft, de conciërge is er om uw leven gemakkelijker te maken.

Elke woning beschikt over een parkeerplaats in de ondergrondse garage met berging.

Voor meer informatie of een afspraak ,aarzel niet ons te contacteren , Daar de beschikbaarheid dagdagelijks kan veranderen raden wij aan snel te reageren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2