324- Lomas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5207372
Welkom Bij Lomas,

Kun je je voorstellen een wooncomplex dat alle diensten biedt die je nodig hebt om te genieten van het leven waar je altijd hebt van gedroomd? Innovatie en variatie een exclusiviteit aan de Costa del Sol ,

Het nieuw wooncomplex Las Lomas is het doel om een hoogwaardige , innovatieve en duurzame omgeving te cre<êren waar mensen wonen, werken en genieten van hun vrije tijd in gemeenschap met verscheidenheid aan ruimtes waar ze kunnen samenkomen.

Een residentiële project, ontworpen om aan de verwachtingen van de eigenaren te voldoen, waar elk detail is gedacht om u elke dag verliefd te laten worden op uw woning.


Deze ontwikkeling biedt penthouses en appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers. De units zijn verdeeld in blokken van 3 niveaus en combineren een perfecte oriëntatie met een fantastisch uitzicht op de zee en de prachtige omgeving van het complex door de ruime terrassen bieden ook zeer lichte interieurs met grote en moderne ruimtes.

De gebouwen zijn omgeven door groene gebieden en tuinen, zorgvuldig ontworpen om een ​​gevoel van rust en harmonie om hen heen te creëren.
Voor meer informatie , en een afspraak om het project te bezichtigen , aarzel niet ons te contacteren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens