296- Balcon de Montemar

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4664531
Welkom bij Balcón de Montemar,

Balcón de Montemar is een exclusief wooncomplex dat is ontworpen om te genieten van het bevoorrechte klimaat van Malaga. 38 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers met grote terrassen die een voortreffelijk gevoel van ruimte en vrijheid uitstralen. Een uniek project bestaande uit 4 gebouwen uitgerust met geweldige apparatuur en een modern ontwerp met slimme lay-outs en uitzicht op zee.
Gemeenschappelijke ruimtes ontworpen om met het gezin te genieten zonder het huis te hoeven verlaten: zwembad, tuinen, speeltuin. Bovendien hebben alle huizen een garage inbegrepen in de prijs, de penthouses zijn inclusief twee parkeerplaatsen. Torremolinos en  Benalmadena  is perfect voor iedereen die op zoek is naar een gevestigde expat-gemeenschap, prachtige stranden en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste attracties van de Costa del Sol.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens