295- Evergreen Homes

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4644896
Welkom bij Evergreen Homes,

Het project bevindt zich momenteel in de pre-marketingfase. 

Gelegen in een ideaal en mooi gebied van El Chaparral , een beveiligd gesloten kleinschalig project . Aan de groene oase van de Costa del Sol, combineert nauw contact met natuur en enkele van de beste eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden van een gebied waar al bekend om zijn bars, restaurants en vrije tijd en sportactiviteiten. 
Het naburige strand El Chaparal ligt slechts vijf minuten van het complex. 
Een plek om te ontspannen met familie en vrienden en te genieten van de weidse verscheidenheid aan watersporten en strandclubs verspreid over elk van de baaien. 

Dicht bij het levende en bruisende gemeente  La Cala de Mijas en het historische centrum van Fuengirola.
De aangrenzende golfbaan is slechts een van de meer dan 70 golfbanen verspreid langs de Costa del Sol, waar je kan genieten van je favoriete sport.

Het omheind complex biedt 80 woningen van 3 en 4 slaapkamers een innovatief , eigentijds functioneel ontwerp dat opgaat in een prachtig natuurlijke omgeving.Er is geen betere plek om te genieten van het mediterrane klimaat het hele jaar door . 

Evenals de aangelegde tuinen, recreatiegebieden en het gemeenschappelijke buiten zwembad van het complex , ook heeft u gemakkelijke toegang tot het exclusieve aangrenzende sport-en recreatiecentrum met zijn paddle-banen, spa, fitnessruimte enz...

Extra Luxe wordt geboden door de woningen op het zuiden en zuidwesten die optimaal profiteren van veel natuurlijk licht en de verleidelijke sfeer van de Middellandse Zee. 

Elk van de 80 Evergreen Homes streeft naar de perfecte mix van design en comfort. 
Met oog voor details voor duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort, grote schuiframen , grootformaat porseleinen vloer ,  grote terrassen ,  volledig ingerichte open keuken is een integraal onderdeel van de woonkamer.

Evergreen Homes geeft u de mogelijkheid om uw huis op maat te maken en bieden verschillende opties, waaronder:

° 3 opties van keukenmeubel pakket.
° 2 keuzes van woon en keuken vloeren
° 3 keuzes van verf voor de muren.
° 2 mogelijkheden voor wandbekleding in badkamers 

Personalisatie van elektrische apparaten en keukeninrichtingen, rechtstreeks met de leverancier ( optie tegen meerprijs)
De keuzes van personalisatie aangeboden door de ontwikkelaar moeten: worden gecommuniceerd vóór de deadline die is vastgesteld door de bouw. 

Wenst je een afspraak , aarzel niet ons te contacteren .

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens