21-El Romeral

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3189887
Welkom bij El Romeral

Deze stijlvolle woningen hebben 3 slaapkamers en liggen te midden van tropische aangelegde tuinen van 3.300 m², met een groot gemeenschappelijk zwembad, een zonneterras en een fitnessruimte. Er is een conciërgedienst, CCTV en onsite beveiliging.
het is gebouwd op 4 niveaus en beschikken over een grote open woonkamer, volledig ingerichte keukens met apparatuur van Bosch en naadloze toegang met kamerhoge ramen tot een terras en een eigen tuin.

Een kenmerkende zwevende trap leidt naar een niveau van 3 slaapkamers met master suite en nog twee slaapkamers en vanaf hier toegang tot een prachtig solarium met pergola. Er is een souterrain dat ook leidt naar een ondergrondse privé parkeerplaats met 2 plaatsen.
Een unieke kans om een ​​gloednieuw mooie woning met alle moderne normen die worden verwacht, op echte loopafstand van alle voorzieningen die u nodig heeft om te genieten van de levensstijl aan de Costa Del Sol.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens