22-La Valvega De La Cala

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3189890
Welkom bij  La Valvega.

Wens je een investering voor verhuur of permenent te wonen is dit een beveiligd luxuesus project van 48 stijlvolle stadswoningen gelegen op loopafstand van La Cala de Mijas. Door de ligging van het perceel hebben veel van de woningen prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen. De woningen zijn ruim en licht en zijn verdeeld over 4 verdiepingen, waaronder een solarium op het dak met een eigen dompelbad. Ze bevatten open woonruimtes en bieden een verscheidenheid aan indelingen - met 2, 3 of 4 slaapkamers.
verbluffend  moderne design woonkamer met openkeuken ingericht met Siemens apparatuur , gebroken wit marmer vloeren tot aan het terras . Ingerichte badkamers (Villeroy en Bosch ) De woningen heeft de mogelijkheid voor Domotica systeem. Gemeenschappelijke tuinen omringen 3 stijlvolle zwembaden waar de bewoners van kunnen genieten, evenals een groot overdekt zonneterras. De ontwikkeling is omheind en beveiligd, met een eigen ondergrondse parkeergarage voor 2 auto's en opslagruimten in de kelder.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens