41-Panoramica -ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3224182
Welkom bij Panoramica

Een moderne eigentijdse elegante project van 2 en 3 slaapkamer appartementen .
Mooie ope n ruimtes voorzien van grote schuiframen geven de woonkamers een verlenging met het terras waar je kan genieten van de prachtige zichten over de Middellandse Zee.
Het project is klaar en kan onmiddellijk bewoond worden.
Voor uw veiligheid heeft Panorámica een unieke voetgangersingang met toegangscontrole. Blijf kalm, u kunt genieten van een rustige wandeling in de tuinen. Word fit in de sportschool, ontspan in de jacuzzi, sauna en Turks bad en ga daarna zwemmen in het overloopzwembad met uitzicht op zee. Heeft u een zakelijke bijeenkomst ?. Er is geen probleem. Leg de bal in uw veld in het Panorámica Business Center.
En thuis vindt u altijd de perfecte temperatuur dankzij het airconditioningsysteem voor warmte en koude. Voel je veilig met de gepantserde toegangsdeur en geniet van de beste kwaliteiten en afwerkingen: vloeren en tegels van Porcelanosa, Hansgrohe kranen. U kunt de dag ook afsluiten met een diner op het terras. In uw volledig uitgeruste keuken krijgt u zeker gastronomische gerechten.

Wil je genieten van het strand, luisteren naar het geluid van de zee of bij zonsondergang langs de kust wandelen?
Wat dacht u van een dag vissen? Of een maaltijd op de terrassen van de boulevard van Fuengirola? Een fietstocht? Er is van alles te vinden: hotels, restaurants, supermarkten, tennis, spa …

Panorámica biedt u onbeperkte mogelijkheden aangevuld met alle diensten en faciliteiten om elke dag maximaal te leven.
Ideaal voor eigen gebruik of vakantie verhuur ,Geniet van een rustige en vredige levensstijl in een gebied met 24 uur per dag beveiliging, uitstekende verbindingen, minder dan 400 meter van de zee en in een omgeving met uitstekende services als een fantastisch internationaal gerenommeerd hotel, verschillende restaurants , spa , tennis, paddle, supermarkt, cafes, wasserette etc. Strategisch gelegen tussen Malaga en Marbella, op slechts enkele minuten van Benalmadena en Fuengirola.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens