43-Stupa Hills

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3224213
Welkom Bij Stupa Hills

Een nieuwe ontwikkeling te Benalmadena , een van de meest gevestigde gebieden aan de kust, een toplocatie met gemakkelijke toegang tot de internationale luchthaven van Malaga . 
Een droomwoning wat u zoekt zonder het te verwachten, een plek waar je naar verlangt, de zee en de kwaliteit  van het Spaanse  buiten leven om van te genieten. Stupa Hills met zijn avant-gardistische lijnen is het ontwerp bedacht door de architect J. Daniel Rodriguez. 

Grote mooie woonkamers, open volledig ingerichte  keuken , grote schuiframen die verbinding geven met het mooie grote terras, ingerichte badkamers en slaapkamers met garderobe. Afwerkingen van hoge kwaliteit.
Een nieuwe ervaring in het paradijs. 
Bij interessen maak snel een afspraak .  

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens