51-Buena Vista Hills vanaf

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3228425
Welkom bij Buena Vista Villa's 

Een uitstekende locatie Te Fuengirola met een panoramisch uitzicht op de zee en de bergen. E
en perfecte locatie om de eigenaar van een luxe, eigentijdse villa te zijn in een rustige, natuurlijke omgeving , omringd door pijnbomen en de prachtige bergen van Mijas.

Dit project bestaat uit  van 26 villa's elk met  verschillende percelen van 500-900 vierkante meter met elk een eigentijds ontwerp. Ruime moderne villa's  van 264-393 vierkante meter, afhankelijk van het model en het perceel.

Een van de meest opvallende kenmerken van de villa's is het gebruik van grote ramen aan het licht en ruimte te maximaliseren. In de woonkamer ramen zijn volledige hoogte van vloer tot plafond.
De selectie van prachtige villa's biedt een eigentijdse vormgeving met behulp van duurzame en hoogwaardige materialen die het milieu respecteren.

Mogelijkheid om een aantal aanpassingen  en optie's met de architecten te bespreken om de woning helemaal naar uw zin te maken.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens