Buena Vista Type 3A

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3228469
Welkom bij Buena Vista Villas

Een uitstekende locatie Te Fuengirola met panoramisch uitzicht op de zee en de bergen. Een perfecte locatie om een ​​luxe moderne villa te bezitten in een rustige natuurlijke omgeving, omgeven door pijnbomen en de prachtige bergen van Mijas.

Dit project bestaat uit 26 villa's met elk verschillende percelen van 500-900 vierkante meter met elk een modern design. Ruime moderne villa's van 264-393 vierkante meter, afhankelijk van model en perceel.

Een van de meest opvallende kenmerken van de villa's is het gebruik van grote ramen om licht en ruimte te maximaliseren. In de woonkamer zijn ramen op volledige hoogte van vloer tot plafond.
De selectie van prachtige villa's biedt een eigentijds ontwerp met gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen met respect voor het milieu.

Mogelijkheid om met de architecten een aantal aanpassingen en opties te bespreken om de woning helemaal naar uw wens te maken.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 5