76-Grand View La Cala

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3336605
Welkom bij Grandview,

Grand View is de nieuwe nieuwbouwproject  in La Cala Resort, in de vallei van Mijas, en bevindt zich vlakbij de prestigieuze golfbanen Asia en América, tegenover het clubhuis.

Het nieuwe complex Grand View biedt u een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de bergketen van Mijas:
20 penthouse appartementen met 3 slaapkamers en fantastische zonneterrassen en 40 zonnige appartementen met 2 en 3 slaapkamers
Gesloten privé-urbanisatie met gemeenschappelijke tuinen en zwembaden.

Het project en de golfbaan zijn perfect geïntegreerd in het spectaculaire landschap en de natuurlijke omgeving.
Grand View is het vierde nieuwe project in La Cala Resort. Zijn bouwkwaliteit, de nieuwe luxematerialen en het ontwerp van de afwerking die voldoet aan de Europese bouwvoorschriften. Alle appartementen kijken uit op de golfbaan, de kuststrook en de bergketen.
Ruime en zonnige terrassen
 inclusief ondergrondse privégarage en berging.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens