13-Horizon Golf - La Cala Resort

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3394789
Welkom bij Horizon 
DESIGN EN COMFORT IN HALFVRIJSTAANDE NIEUWBOUWWONINGEN
Een nieuw concept van halfvrijstaande woning gecreëerd op basis van optimale ruimtebenutting:
  • Privékelder met rechtstreekse toegang tot de woning.
  • De lichte hoofdverdieping integreert de keuken, het salon en het grote terras tot één harmonieus geheel.
  • De eerste verdieping herbergt 2 badkamers en 3 ruime en lichte slaapkamers met toegang tot het zonneterras.

Het gebouw voldoet aan de nieuwe Europese wetgeving, heeft energiecertificaat B, en is zo een ware pionier in de buurt. De woningen staan voor maximale geluidsdemping, optimale warmte-isolatie en betere energie-efficiëntie dankzij het gebruik van zonnepanelen.

HORIZON GOLF IN MIJAS: GOLF EN ZEE

Horizon Golf  ligt in La Cala Golf en beschikt over 3 18-holes golfbaneneen hydrotherapiecentrum met spa, een 4-sterrenhotel, een golfschool (La Cala Golf Academy), 24/24 bewaking en verschillende sportfaciliteiten. Dit alles omgeven door prachtige natuur.
Op slechts enkele minuten rijden van het charmante, oude stadscentrum en de smalle straatjes van Mijas, de winkels van Marbella of Fuengirola, en het nachtleven van La Cala de Mijas of Puerto Banús.
Kortom, een nieuw residentieel bouwproject met de voordelen van een residentiële omgeving en een strategische ligging in La Cala Golf Resort, voor een unieke prijs.


Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens