46-La Finca de La Cala

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3394928
Welkom bij La Finca de la Cala
Een nieuwbouw villa kopen in een exclusief en beveiligd complex ter hoogte van La Cala Resort ten Oost Marbella .
Een modern villaproject La Finca de la Cala biedt heel wat mogelijkheden. Een prachtig nieuwbouwproject van 34 villa’s, gelegen in de groene omgeving van La Cala de Mijas op korte afstand van het strand, restaurants, bars, winkels, supermarkten, … U kunt kiezen uit 3, 4, 5 of 6 slaapkamers villa layouts met privé zwembad. Elke woning heeft een privé tuin op een terrein variërend van 1.120 m2 tot 1.941 m2, de bewoonbare oppervlaktes gaan van 206 tot 259 m2 en de terrassen variëren van 171 tot 195 m2.
De villa’s worden zijn gebouwd met de kwalitatieve materialen: vloerverwarming, airco, grote leefruimtes, design keukens (open plan of gesloten), grote terrassen, veel lichtinval door de hoge schuiframen , … Een van de belangrijkste troeven van de woning is het feit dat het terras een geheel vormt met de leefruimte binnen. Op deze manier vloeien binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar. Elektrische poorten bieden veilige toegang tot de huizen, die beschikken over een eigen 30 m2 grote carport.  De villa’s hebben aangelegde tuinen met privézwembad. Naast deze prachtige exclusieve woonomgeving is er een clubhuis met een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een spa en lounge-ruimtes.
La Finca de la Cala heeft een centrale positie, met name 20 minuten van Marbella, 25 minutes van Puerto Banús en 30 minuten van Malaga airport. Tevens vlakbij enkele van de mooiste stranden, de charmante haven van Cabopino en de glamoureuze beach clubs van La Cabane en Nikki Beach.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens