89-Santa Barbara Resort- ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3403586

Welkom bij Santa Barbara Heights,

 

Een nieuwbouwproject dat bijna uitverkocht is .

Santa Barbara Heights een resort  met verschillende mogelijkheden. Een exclusief en verfrissend anders residentieel verblijf op wandelafstand  van het strand .

Biedt een unieke gelegenheid om de exclusiviteit van eigen vakantie woning te combineren met het uitgebreid vijfsterren conciërge service en faciliteiten om ook te kunnen verhuren . Dankzij hun uitgebreid aanbod en diensten zoals dagelijkse  schoonmaakdienst, of laat uw persoonlijke chef de lunch of diner komen bereiden op uw eigen terras , zo kan het leven gegarandeerd zijn in Santa Barbara.

De stijl , kwaliteit, luxe en lifestyle opnieuw gedefinieerd.

Op nog geen 5 min. rijden van de populaire badplaats Fuengirola en het charmante vissersdorpje La Cala Mijas , vormt Santa Barbara Heights een nieuw exclusief wonen aan de Costa del Sol en het is een perfecte keuze om als vast verblijf of vakantiewoning..

 

De woningen staan niet alleen voor het allernieuwste , maar hebben een uiterste smaakvolle en kwalitatieve uitstraling van design en materialen . De keuken en badkamers zijn volledig ingericht en de appartementen bieden stuk voor stuk een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Het doordachte ontwerp zorgt  ervoor dat de leefruimtes binnen en buiten perfect in elkaar overvloeien.

vraag snel meer informatie bij interesse .

Elke woning is incl. parkeerplaats .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens