118- OAK 47-ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3510591
Gelegen in een verhoogde positie met een fantastisch uitzicht op zee, de ontwikkeling is een elegante ontwikkeling van moderne stadswoningen met 3 slaapkamers op slechts 3 minuten lopen van de gouden stranden van Fuengirola en Mijas Costa. Dit eersteklas kustgebied geniet al lang de voorkeur van internationale bezoekers die genieten van het gematigde klimaat, stranden, winkels, lekker eten en de relaxte levensstijl van de Costa del Sol. Het project ligt in een rustige omgeving en profiteert van een fantastische locatie op loopafstand van een bekend winkelcentrum en het levendige stadje Fuengirola. De prachtige stranden van de Costa del Sol zijn ook op loopafstand. Dit maakt dit de perfecte plek om te genieten van elk aspect van luxe leven vanuit een beveiligd complex met een aantal on-site voorzieningen. De kust verkennen is gemakkelijk, met Marbella en de glamoureuze Puerto Banus op slechts 20 minuten, terwijl de luchthaven van Malaga en de culturele stad Malaga op slechts 15 minuten afstand liggen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens