37-Serenity

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3559218
Welkom bij Serenity en bezoek de showflat!

Het nieuwbouwproject Serenity is een complex met woningen die ontworpen zijn om u en uw gezin te laten genieten van uw tijd samen in een ideale omgeving van Benalmadena .

Serenity bestaat uit 133 woningen van twee, drie en vier slaapkamers met grote terrassen, woningen op de begane grond en duplex-penthouses. elke woning is inclusief parkeerplaatsen en opslagruimten. De beveiligde urbanisatie valt op door zijn ontwerp van grote open ruimtes waardoor er veel licht ontstaat door de grote schuiframen dat eveneens een prachtig uitzicht geeft op de Middellandse Zee, alle appartementen staan op het zuiden gericht, zodat u het hele jaar door van de zon kunt genieten.

Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken van hoge kwalitatieve materialen, aerothermisch systeem en ramen in de woonkamer met een lift-schuif-openingssysteem.

Maar dat is niet alles, de prachtige gemeenschappelijke ruimtes van Serenity zijn de perfecte plek om tijd door te brengen met uw dierbaren, in de tuinen of om te genieten van het zwembad , de sociale ruimte of om de dag af te sluiten in het sportgedeelte met uitgeruste fitnessruimte en sauna.

Het nieuwbouwproject Serenity is zonder twijfel een plek die is ontworpen om u en uw gezin op de meest comfortabele manier te laten wonen in een unieke omgeving.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens