114- Fairways Golf

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3559534
Welkom bij Fairways.
Een nieuwbouw project van met 54 eigentijdse appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses in het resort La Cala Golf. Het ontwerp van de gebouwen, de locatie van het project en de uitzichten over de bergen van Mijas en de Middellandse Zee maken dit de droomlocatie, niet alleen voor golfliefhebbers, maar ook voor iedereen die op zoek naar een woning met een panoramisch uitzicht!

Alle appartementen en penthouses zijn voorzien van ruime woonkamers, grote ramen, volledig ingerichte open keukens met ontbijtbar, lichte en ruime slaapkamers, moderne badkamers en grote terrassen, variërend van 53 m² tot 112 m². Alle appartementen op de begane grond profiteren ook van privé tuinen tot 121 m²!

Fairways aan La Cala Golf beschikt over een groot buitenzwembad in volgroeide tuinen, een ondergrondse parkeergarage en opslagfaciliteiten voor elke individuele accommodatie, een fitnessruimte en een wellness centrum met SPA, gelegen in een beveiligd gebied van La Cala Resort.

Inclusief parkeerplaats  en berging.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens