102- Vitta Nature

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3603829
Welkom bij Vitta Nature

In de rustige omgeving van El Faro , tussen Fuengirola en La Cala de Mijas een nieuw project bestaand uit 6 blokken , een totaal van 166 moderne eigentijdse appartementen en penthouses met 2,3 en 4 slaapkamers .

Elk appartement of penthouse is voorzien van ruime woonkamers, grote ramen, volledig ingerichte open keukens, lichte en ruime slaapkamers , moderne badkamer en grote terrassen. Vitta Nature beschikt over 3 buiten zwembaden en een verwarm binnenzwembad . daarnaast zijn er mooie aangelegde tuinen, een ondergrondse parkeergarage en berging, een ruime fitnessruimte, sauna, Turks stoombad , loopcircuit, speeltuin en zelfs een plekje voor de viervoeters . Allemaal gelegen in een beveiligd omheind complex.

Vitta Nature ligt op wandelafstand van het strand en er zijn verschillende bars, restaurants en een supermarkt in de buurt.

Het perceel grenst achter aan de golfbaan en biedt een prachtig uitzicht op de zee, de natuur en bergen. Onder de golfliefhebbers Vitta Natuur ligt op enkele minuten van het resort van La Cala Golf. Dit is het grootste golf resort aan de Costa del Sol met haar 3x 18-holes die door elkaar vloeien.

Avonds kan je genieten van de lichtjes van het dorp Mijas aan de bergkant en de stad Fuengirola .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens