156- One Residences

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3730279
Welkom Bij One Residences 

Het is met groot genoegen om One Residenties  te presenteren. Exclusieve appartementen bieden eigenaars hun eigen stukje paradijs aan de Costa del Sol.
Een Residentieel project van slechts 77 luxeappartementen, verdeeld over een enorme 17,200m 2 resort in La Cala de Mijas. Elk appartement heeft een moderne, verfijnde sfeer een  combinatie van een hedendaagse architecturale stijl, zorgvuldig ontworpen Scandinavische interieurs, toegankelijke wellness faciliteiten en een directe verbindingen met de natuur, maakt dit project uniek.De ware magie ligt echter in de naadloze indoor-outdoor design. Een harmonieuze mix van luxe interieur kenmerken voorzien van immense alfresco ruimte. De woningen zit frontlinie naar de prachtige golfbaan van Calanova .

Er zijn fantastische recreatieve, sociale -en golffaciliteiten waarvan je kan genieten in de naburige Calanova Golf Club. De eigenaars van ONE Residences zullen een integraal onderdeel worden van deze bevoorrechte lokale gemeenschap dankzij de frontline positie van zowel de golfbaan als het uitstekende clubhuis. De appartementen van ONE Residences liggen aan de voorkant van de prachtige Calanova Golf Club, op slechts een paar minuten lopen bereikt u de 18 holes golfbaan in het hart van de Mijas Golf Valley.en slechts 5 minuten naar La Cala de Mijas. La Cala is een echte oase van eeuwige gelukzaligheid, vermenging van een kosmopolitische sfeer met de vibe van een dorp. 15 minuten van Marbella en slechts 20 minuten van de luchthaven van Malaga.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens