38- Big Blue Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3756730
Welkom by Big Blue Villa's

Big Blue Villas zijn ruime villa’s met een mediterraans karakter en stijl, vol licht en leven, gelegen in een oase van vrede en rust met een bevoorrecht uitzicht op de Middellandse Zee en stranden. Comfort en ontspanning in een unieke enclave in de buurt van elke prestigieuze scholen en ontspannings- en entertainment gebieden.

De villa’s zijn ontworpen zodat de hoogste bouwkwaliteiten samensmelten met de maximale functionaliteit van het ontwerp, een concept om elk detail om uw hoogste levensstijl te inspireren.

De bruikbare ruimte van 256m2 is verdeeld over 3 niveaus. Volledig uitgeruste badkamers en gastentoiletten, ruime terrassen met een prachtig uitzicht, master slaapkamer met inloopkast en eigen terras en eigen garage met berging.

Het Big Blue Villas project heeft uitstekende gezondheid en levensstijl faciliteiten met een fitnessruimte uitgerust met de nieuwste apparatuur en machines. Bij de infinity pool kan men genieten van de beste ervaring van het samengaan met de zee.

Privacy is één van de belangrijkste features bij Big Blue Villas. Een exclusieve ontwikkeling in een urbanisatie met privacy en rust in een comfortabele en veilige sfeer voor zowel volwassenen als kinderen.

Deze villas zijn onmiddellijk beschikbaar! Wenst u meer specifieke informatie over dit project of wenst u een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens