152- Artola Homes

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3777000

Welkom bij Artola ,

Gelegen op een rustige locatie, aan de voorzijde van de golfbaan Cabopino te Marbella op slechts een korte afstand van de bevoorrechte en beschermde zandduinen en de jachthaven van Cabopino. Dit alles biedt u de rust die u zou wensen voor uw huis.

Op maat gemaakte appartementen en penthouses met ruime, mooi georiënteerde kamers; grote porseleinen vloertegels, brede, hoge panoramische ramen in beide slaapkamers en een lounge die op elk moment van de dag het natuurlijke licht naar binnen laat stromen en opent naar prachtige  grote terrassen waar u kunt genieten van uw meest ontspannende momenten. Een mooie indeling van de woonkamer met open ingerichte keuken die het  aangename thuisgevoel geven met prachtige uitzichten over de Middellandse Zee .

Gemeenschappelijk aangelegde tuinen en een openluchtzwembad waar u kunt genieten van de rust en stilte van het gebied, plus een fitnessruimte en een binnenzwembad voor volledige verzorging van geest en lichaam. Bovendien maakt de zuid-zuidwestelijke oriëntatie ten volle gebruik van het natuurlijke licht en biedt een indrukwekkend uitzicht op de zee.

De gemeenschappelijke ruimtes van Artola Homes zijn bedacht en ontworpen met inachtneming van de inzet voor duurzaamheid, met een breed scala aan functies en het bieden van faciliteiten van topkwaliteit.

GEBIED

Cabopino is een vriendelijke wijk op slechts 15 km van Marbella, waar beschermde natuurgebieden zij aan zij leven in perfecte harmonie met het brede scala aan restaurant- en vrijetijdsvoorzieningen die worden aangeboden in de charmante jachthaven.

Prijzen incl. Parkeerplaats en berging.

Penthouse beschikt over 2  ondergrondse staanplaatsen

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens