163- One Height- UITVERKOCHT- enkel herverkoop

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3822640
Welkom bij One Height

Te Calanova Golf - 68 luxe appartementen en penthouses.

Binnen deze ontwikkeling vindt u dé ultieme lifestyle appartementen . De appartementen hebben de meest bevoorrechte verhoogde positie met een adembenemend uitzicht op zee.
Een plek waar de dagen bestaan uit heldere blauwe luchten en sensationele zonsondergangen. One Heights biedt de perfecte balans van een bruisende Mediterrane sfeer met een rustige, privé locatie. Het is een heldere nieuwe ster binnen het gebied van La Cala en Calanova .

Het project is een bestaat uit 68 appartementen met 2 en 3 slaapkamers. De open-plan appartementen weerspiegelen de natuurlijke schoonheid van de kust, met van vloer tot plafond glazen deuren, die de omgeving en het natuurlijke licht omarmen. Op de grote terrassen kunt u genieten van een aangename zeebries.
De uitzichten zijn altijd gegarandeerd. De appartementen zijn gesitueerd rond een centrale sociale bijenkorf van activiteiten en faciliteiten.
Met slechts 68 appartementen, zal deze urbanisatie een exclusieve, rustige omgeving blijven en de bewoners kunnen genieten van de prachtig ontworpen gemeenschappelijke infinity pool, omgeven door schitterende tuinen. Dit heerlijke zwembad is vrij van agressieve chemicaliën, en is zout gechloreerd en bevat onderwater verlichting, die een gloeiende sfeer geeft s'nachts .
Naast het zwembad is er een volledige aanvulling van lifestyle faciliteiten voor uw gezondheid en om aan uw vrije tijdsbesteding en sociale behoeften te voldoen.

Bel of mail ons gerust wanneer u One Height wenst te bezichtigen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens