167- Sun Valley

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3922906
NIEUWE APPARTEMENTEN TE KOOP IN LA CALA GOLF RESORT, MIJAS - MÁLAGA, COSTA DEL SOL Sun Valley is een nieuw project van 23 appartementen. Momenteel is het nog in aanbouw. Rechtstreekse verkoop bij de projectontwikkelaar. De residentie wordt op de top van de heuvel gebouwd die achter de golfbaan Europa oprijst. Dankzij deze fantastische ligging kunt u er van een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee genieten. Alle appartementen hebben een zuid - zuidwestelijke oriëntatie waardoor er altijd veel licht naar binnen schijnt. Sun Valley voorziet een nieuw en goedkoper type appartement met hoogwaardige inrichting. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiewoning, of voor slimme investeerders die een appartementje zoeken om te verhuren aan vakantiegangers. De appartementen vormen een architectonisch geheel rond een rotonde. Er is verder geen bebouwing rond het project. U kunt er in de volle natuur van de rustige en unieke sfeer genieten. Alle appartementen zijn voorzien van grote terrassen met een glazen balustrade voor een prachtig uitzicht op de golfbaan en de lager gelegen gebieden, en beschikken over een privétuin met uitzicht op het zwembad, de tuinen van het resort en de omliggende golfbaan. De moderne inrichting van de woningen is trouw gebleven aan het 'total living'- concept. De ruimte wordt optimaal benut, en de grote salon vormt één geheel met het terras dankzij de plaatsing van grote ramen. Het residentiële complex van 23 appartementen bestaat uit een gesloten urbanisatie en een parkeerzone met overkapping. Iedere woning krijgt een parkeerplaats toegewezen. U kunt er ook genieten van het zwembad voor volwassenen, het kinderbad en de gemeenschappelijke tuinen met uitzicht over de vallei. Geplande opleverdatum: Laatste trimester van 2020

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens