32- Lar Bay -UITVERKOCHT - enkel herverkoop

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4030321
Welkom Bij Lar Bay

Een residentiële ontwikkeling bestaande uit 90 moderne woningen op slechts 100 meter van het strand.
Lar Bay brengt de zee bij u thuis... een prachtig uitzicht over de zee tot aan de horizon vanaf ieder terras door ruime glazen ballustrades.
De appartementen variëren van 70 tot 90 m2 van 1-,2- en 3 slaapkamers en penthouses met moderne constructie: strakke, minimalistische lijnen.
De woningen liggen op het zuiden en worden overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote ramen van vloer tot plafond met speciaal thermo-akoestisch glas.
De open woonkamer inclusief slaapkamers kijken allemaal uit op de zee.
De afwerking en details van de materialen zijn van hoge kwaliteit en volgens de hedendaagse normen afgewerkt.
Kwalitatieve porseleinen tegels bedekken alle verdiepingen met extra antislip tegels voor de badkamers en keuken.
Een volledige uitgeruste keuken en veel opbergruimte.
Alle woningen hebben warme- en koude airconditioning en volledige installatie van domotica-systemen en aansluiting voor telefoon, internet en televisie.

Naast het wegennet is er een lokale spoorlijn en een veerdienst naar de stad Málaga, op slechts 20 km afstand. De luchthaven ligt op 14 km afstand en Marbella op 40km.
De Costa del Sol is populair door haar fijne klimaat, typisch Mediterraans met aangename temperaturen het hele jaar door.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens