Blok 1- A Penthouse

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4104668

Welkom in Fuengirola bij het project Jardines de Las Lagunas / opgeleverd

Jardines de Las Lagunas Mijas is een innovatieve en stijlvolle nieuwe ontwikkeling met 1-, 2- en 3 slaapkamer appartementen en -penthouses met gemeenschappelijk zwembad en eigen parkeerplaats. Prijzen vanaf 154.700 €.

Ruime en lichte kamers met toegang tot het terras, van waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht.

Jardines de las Lagunas is een wooncomplex bestaande uit 124 appartementen met 1-, 2- en 3 slaapkamers en penthouses met ruime terrassen die een mooi uitzicht over de omgeving bieden.
De appartementen beschikken over lichte kamers die ontworpen zijn om maximaal comfort en een spectaculair uitzicht vanaf de terrassen te genieten. In de verkoopprijs van elk appartement zijn een garage en opslagruimte inbegrepen.
De bouwkundige vormgeving is modern maar functioneel en is uitstekend afgewerkt. Op het gemeenschappelijke terrein bevinden zich een zwembad, een fitness ruimte, tuinen en een speeltuin. De ideale plek voor ontspanning en plezier!

Locatie van Jardines de las Lagunas Mijas – Fuengirola

Jardines de las Lagunas heeft een fantastische locatie dichtbij:

* Miramar winkelcentrum, 
* El Corte Inglés, 
* Miramar Commercial Park en het nieuwe Parque Peri-Urbano. 
* Snel toegang tot de snelwegen A7 en de AP7. 
* 20km ->luchthaven van Málaga 
* 18 km ->Marbella
* 25 km ->Puerto Banús 
* Omgeven door diverse golfbanen.

Troeven

* Kamers met veel lichtinval ontworpen om maximaal comfort en kwaliteit te bieden.
* Mooie uitzichten vanaf de terrassen.
* Uitstekende kwaliteit van afwerking.
* Verzorgde tuin met zwembad, fitness en kinderspeelpleinen.
* Garages en opslagplaats inbegrepen in de verkoopprijs.

Voor wie alles wil doen op wandelafstand en 100% genieten van de faciliteiten die Jardines de Las Lagunas aanbiedt is dit deéén van de betere  qua opportuniteit.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 140.16m2