237- Navigolf Suites IV- NEW FASE SOON

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4133070
Welkom by Navigolf

Navigolf maakt deel uit van een perfect opgezette woonwijk  elk appartement is volledig uitgebalanceerd zoals u het wenst.Een keuze uit 1, 2 en 3 slaapkamers. het project heeft een totaal van 82 woningen  die in 2 fasen wordt ontwikkeld. Fase 1 beschikt over 5 blokken van 3 hoog  en heeft 50 woningen Fase II heeft de volgende blokken 6 &7 met 32 woningen. Het wooncomplex wordt opgehoogd +/- 10 meter . Zo heeft de begane grond de beveiliging en het uitzicht van een 4de verdieping. 

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming. De woningen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van het natuurlijk licht , met ruime kamers en  ramen die uw huis vullen met licht en kleur. Alle materialen die in de nieuwe fase van Navigolf worden gebruikt, zijn van topklasse.

Om tegemoet te komen aan de behoeftes van de huidige markt , lanceert Navigolf Suites exclusief woningtypes met 1,5slaapkamer, die extra ruimte biedt om deze aan uw behoeftes aan te passen.

De penthouses hebben de mogelijkheid voor een zwembad op het terras.
Elke woning is incl. ondergrondse garage plaats met berging.

Het wooncomplex beschikt over een groot gemeenschappelijk buitenzwembad.
Navigolf is de mooiete om te gaan bekijken tijdens uw verblijf aan de Costa del Sol.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens