116-El Lagar- ENKEL HERVERKOPEN

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4186289
Welkom bij El Lagar , ENKEL HERVERKOPEN

79 woningen van 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen.
Gesloten en beveiligde urbanisatie met zwembad, kindergedeelte en grote groene zones.
Ingerichte keuken met inbouwapparatuur van topmerk: keramische inductie kookplaat, afzuigkap en oven.
De Lagar is gelegen in Lagar Martel, naast La Cala de Mijas, in het hart van de Costa del Sol. Een hoogwaardige omgeving met natuur, dichtbij diverse beste  golfbanen, met alle nodige diensten.

Als je in El Lagar woont, ben je overal dichtbij. Het stadscentrum ligt op slechts tien minuten van uw huis en u kunt de steden Fuengirola, Marbella, Benalmádena of Málaga in korte tijd bereiken via de toegangen tot de AP-7 en A-7.
Het wooncomplex is zorgvuldig ontworpen zodat u kunt genieten van sport, vrije tijd of rust. 
Het is jouw thuiskomen aan de Costa del Sol 
Spectaculaire penthouses, begane grond met tuin, gesloten en beveiligde urbanisatie, uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met zwembad voor volwassenen, speeltuin en groene zones.
Het resultaat is een project van pure  strakke lijnen waar er aan elk detail is gedacht.
We weten dat je van open ruimtes houdt. Daarom heb je een geweldig terras dat is ontworpen als een verlengstuk van de ruime woonkamer en dat in de zomer zeker de favoriete plek zal worden om met vrienden te dineren.

De appartementen hebben elk een eigen parkeerplaats .

Vraag bij interesse de gedetailleerde informatie aan!!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens