3 slpk. App. Middel Views

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4293069
Welkom bij Middel Views ,

Dit project is opgeleverd en beschikt nog over enkel units .

Een nieuwbouw complex , gelegen op de grens van Fuengirola en Benalmadena, bestaat uit 84 appartementen met zeezichten .
mogelijkheid tot 2,3 en 4 slaapkamers.
 
Is perfect bereikbaar zowel via de AP-7 en A7 of het openbaar vervoer zoals het spoor. De luchthaven is slecht op 10 min. 
Middel views is ontworpen om heel het jaar door te genieten van de buitenruimte de drie gemeenschappelijke  zwembaden zijn omringd door mooie tuinen.
U heeft zeer veel mogelijkheden vanuit uw nieuwe woning, de woningen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens en mooie woonkamer met zicht op zee. Eveneens zijn de badkamers voorzien van alle comfort.

Heeft een moderne  architectuur en er wordt zeer veel belang gehecht aan de energie-efficiëntie van het project.
Elke woning heeft zijn eigen parkeerplaats en berging .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 106.07m2