Soul Marbella begane grond app.

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4327769
Welkom bij Soul Marbella appartementen ,

28 luxe appartementen verdeeld over 4 laagbouwblokken , gelegen op een spectaculair perceel van 120.000 m2 en volledig omringd door de golfbaan van Santa Clara, is een van de weinige masterplanontwikkelingen in Marbella, die kopers een uitgebreide keuze biedt uit verschillende soorten onroerend goed appartementen & penthouses.
Deze beveiligde gated community is onderverdeeld in 5 fasen en zal in totaal 200 luxe eigendommen hebben die allemaal genieten van een scala aan 5-sterren resortfaciliteiten, waaronder een centraal zwembad met een indrukwekkend totaal van 30 meter aan de waterkant, een volledig uitgeruste fitnessruimte met een top van de assortiment apparatuur, binnenzwembad en spa, café-bar ter plaatse, co-workingruimte en een scala aan conciërgediensten.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 158m2