Soul Marbella Villa 9A

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4328481
Welkom bij Soul Marbella Villa's,

Soul Marbella  aan Santa Clara Golfclub biedt een prachtig project aan van verschillende types woningen , buiten de laagbouw appartementen ook Vrijstaande villa's en schakelvilla's met uitzonderlijke zichten op de Middellandse Zee en golfterrein, omringd door een verzorgd landschap, waar rust en welzijn een prioriteit zal zijn.

12 semi - vrijstaande huizen en 2 vrijstaande villa's variërend van 171m2 tot 249m2 , hebben een eigen tuin met zwembad de woningen zijn met de de beste materialen gebouwd en energiezuinig.

Voor meer informatie kan u ons contacteren zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens