266- Marae Residences

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4443719
Welkom bij Marae Residences
Fase I UITVERKOCHT 
Fase 2 wees snel - net gelanceerd .

De luxe villa's van twee verdiepingen van Marae Residences staan ​​in Torremuelle, een van de mooiste locaties aan de Costa del Sol.
Elke villa heeft een fantastisch uitzicht op de kust, de Middellandse Zee en de bergen.
Marae Residences is een exclusieve ontwikkeling van twintig luxe villa's in Casablanca, een aantrekkelijke heuvelachtige wijk van Torremuelle.
Dit opmerkelijke project is zorgvuldig ontworpen door Urbania, een van 's werelds toonaangevende projectontwikkelaars, en vormt een aanvulling op de unieke schoonheid van het landschap als een traditioneel pueblo blanco of wit dorp. Het elegante, eigentijdse ontwerp van Marae Residences past perfect bij de moderne levensstijl van vandaag.

De luxe villa's van Marae hebben een verfijnd en  chique architectonische lijnen zorgen voor een gedurfd en indrukwekkend exterieur. Toch is het een verfrissende stijl die is ontworpen om de ruimte van elke villa te vergroten. Wanden van en met  glazen deuren van vloer tot plafond die u volledig kunt openen om de villa koel en luchtig te houden .
Ze maken de villa licht en uitnodigend door maximaal daglicht binnen te laten. De trap is discreet gepositioneerd om te voorkomen dat hij de kamer domineert en heeft een stijlvol, dubbel hoog raampaneel of dakraam om ervoor te zorgen dat deze fel wordt verlicht door de zon. Er is ook een elegante porseleinen vloer die naadloos door de kamers loopt. Het zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in elke ruime villa.

Meer informatie , aarzel niet ons te contacteren 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens