288- Royal Palms Mijas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4580938
Welkom bij One Eden Royal Palms Mijas , 

Gelegen op de heuvels boven Mijas Costa met schitterend uitzicht over de saffierblauwe Middellandse Zee vindt u Royal Palms Mijas. Op een steenworp afstand van de golfbaan van Mijas en een nietje in luxe aan de zonnige kust, is het resort ontwikkeld met een modern design en vertrouwen, door een gewaardeerde ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring.

Deze geavanceerde appartementen strekken zich uit over een groot terrein met plannen om een ​​breed scala aan voorzieningen toe te voegen, waaronder sport en vrije tijd, naast het feit dat het slechts een korte wandeling is naar de gevestigde stad La Cala de Mijas en de gouden duinen, het strand met veel chiringuitos en voldoende ruimte voor gezinnen om te ontspannen en te genieten van de Spaanse rust. De stad La Cala de Mijas kan in alle benodigdheden voorzien met ruime dokterspraktijken, tandartsen, banken en advocaten, evenals supermarkten en een grote verscheidenheid aan boetiekjes, restaurants en bars

Royal Palms Mijas biedt een verscheidenheid aan appartementen en penthouses met 1-3 slaapkamers en beschikt ook over een uitgestrekt resortgebied met een zwembad met toegang tot het strand, een overdekte fitnessruimte en een speelruimte voor kinderen en veel natuurlijk groen waar gezinnen hun dagen kunnen doorbrengen met verkennen.

De appartementen profiteren van hoogwaardige armaturen en armaturen, waaronder open keukens en hebben een fantastisch uitzicht op zee vanaf de terrassen vanwege hun ligging op een heuveltop.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens