Villa Sanchi

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3560592
Deze opvallende villa is geconceptualiseerd vanuit het idee van 'comfort living' en biedt heldere en open ruimtes met onberispelijk uitzicht op zee vanuit alle woonruimtes ... Villa Sanchi is een moderne villa op het zuiden met 4 ensuite slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 toiletten, open keuken, eetkamer, woonkamer, wasruimte / bijkeuken, inkomhal, wijnkelder, berging, gym / bioscoop, Garage ruimte voor 2 auto's, machinekamer, grote terrassen en een geweldig oneindig zwembad met uitzicht op de prachtige kustlijn van de Costa del Sol. Het concept van Villa Sanchi is om het idee van 'Comfort Living' op te nemen door een villa te creëren met 2 grote slaapkamers, apart verdeeld, één op de begane grond en een andere op de eerste verdieping, die u een unieke levenslange investering biedt.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 338.54m2