Villa Shanti

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3560600
Uit het ontwerp is prioriteit gegeven aan het idee van elegantie, met een kunstzinnig, slank en luxueus leven in de hele ... Deze elegante villa op het zuiden bestaat uit 4 ensuite slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 toiletten, open keuken, eetkamer, woonkamer, wasruimte / bijkeuken, inkomhal, wijnkelder, berging, gym / bioscoop, garage voor 2 auto's, machinekamer, terrassen, muurfontein en een verbazingwekkend 12,5m lang oneindig zwembad, met uitzicht op de prachtige kustlijn van de Costa del Sol. Het concept van Villa Shanti is 'Sophisticated Living', aangezien elk detail zorgvuldig is ontworpen om een ​​elegante en comfortabele woonervaring te bieden. Door de trap te gebruiken als een natuurlijke scheiding tussen het daggedeelte en het nachtgedeelte, vormt dit verblijf een perfecte combinatie van avant-garde design en comfort.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 351.32m2