Villa Adurru

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3560607
Met exclusieve positionering, is deze villa ontworpen om het ongelooflijke uitzicht te maximaliseren, terwijl het elegante lijnen creëert en een strakke en eigentijdse stijl behoudt ... Villa Adurru is een opvallende villa op het westen met 5 ensuite slaapkamers, compleet met ingebouwde kasten, 2 toiletten, open keuken, eethoek, woonkamer, hal, waskoker, wasruimte, wijnkelder, berging, fitnessruimte / Bioscoop, Garage voor 2 auto's, Machinekamer, Terras, Muurfontein en een luxueus 12m x 5m oneindig zwembad dat een adembenemende buitenruimte opent om deze indrukwekkende locatie echt te eren. Onze benadering van het concept van Villa Adurru was al vastgesteld, dus door voort te bouwen op het succesvolle stijlvolle ontwerp van Villa Shanti, moesten we er ook rekening mee houden dat dit perceel de optimale lay-out en exclusief ontwerp nodig had om zijn fantastische volledig te kunnen omarmen positie. Villa Adurru is ontworpen om die ongelooflijke uitzichten te maximaliseren en tegelijkertijd die comfortabele en moderne woonervaring te bieden, nieuwe elegante lijnen te creëren en een zeer eigentijdse stijl met maximaal comfort te behouden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5
  • 390.34m2