MSH114- Terrazas De Cabopino

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3977618
Welkom bij Terrassas de Cabopino,

Dit prachtig nieuw gebouwd instapklaar 3 slaapkamer appartement is gelegen ten oosten van Marbella nammelijk Cabopino een gebied in een prachtige omgeving met bos van pijnbomen, stranden ondersteund door de  natuurlijke zandduinen , heeft een pitoreske jachthaven en haven, om nog maar te zwijgen over de prachtige golf van Cabopino die een spectaculair uitzicht over de omgeving biedt. Deze moderne woning is ideaal voor die rustig en veel privé wenst, 

Deze bijzonder woning bestaat uit drie tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers, waarvan één en-suite met de badkamer die tevens toegang heeft tot het terras. Een volledige  ingerichte open keuken die naadloos is geïntregreerd en  voorzien van alle apparatuur , een lichte ruime  woonkamer die toegang geeft op een groot overdekt terras, waar u kunt ontspannen met een coctail of dineren met vrienden en familie, dat uitkomt op een tuin van maar liefst 100m² . Het weste van de tuin een uitzicht over de Middellanndse zee.

Tijdens de bouw zijn er veel extra's en uprades toegevoegd ten opzichte van het oorsprokelijke ontwerp. Ideaal voor permenent verblijf , vakantie of vakantie verhuur.
 
Troeven:

- gated community
- gemeenschappelijk zwembad
-  beveiligd app.
- eigen parkeerplaats
- open golf en zeezichten
- wandel afstand van strand & Jachthaven van Cabopino
- 20min. rijden van Malaga airport
- 20min rijden van Marbella & Puerto Banús


 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 130m2
  • Gemeubeld