MSH-213835621

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4333267
Zeer ruim hoekpenthouse op één niveau te Calahonda,

Een mooie urbanisatie van 4 grote zwembaden voor volwassenen , waarvan twee met zout water, en drie kinderbaden omringd door een goed onderhouden mooie tuin  .

 U kan snel de de eigenaar zijn van dit prachtige penthouse . 

Een ruime woonkamer met een volledig nieuwe open keuken zodat u tijdens het koken kunt genieten van het uitzicht van de zee. Naast de keuken heeft u een klein terras en berging voor droger en wasmachine .Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het grote L-VORMIGE TERRAS waar volop ruimte is om tijdens het verblijf dagdagelijks te kunnen genieten van de mediterraanse levensstijl . de master bedroom met en-suite een grote badkamer en inbouwkasten geeft toegang tot het terras.
Twee mooie ingerichte gastenkamers met inbouw garderobe dele de tweede badkamer. 
de woning is voorzien van ene marmer vloer en door heel het pand airconditioning warm/koud. 
De woning  is met veel smaak en stijl gerenoveerd, rustig, veilig en zeer goed onderhouden.
Instapklare woning en ideaal om het hele jaar of als vakantie verblijf te kunnen wonen. 
Inclusief eigen ondergrondse parkeerplaats.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 123m2
  • Gemeubeld