254- Villa Angelo

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4343453
Welkom Bij Villa Angelo ,

Deze moderne villa is gelegen te Benalmadena dichtbij de luxe jachthaven en de internationale luchthaven van Malaga.
De villa bestaat uit 2 verdiepingen , een moderne architectuur dat er naar streeft de binnen- buitenstroom te maximaliseren, wat essentieel is voor de mediterrane levensstijl. In een design van elegantie , luxe en comfort gaan naadloos samen om u en uw gezin een exclusieve woonervaring te bieden. De begane grond heeft u inkomhal ,aparte toilet en toegang tot de ondergrondse garage,  een volledig ingerichte moderne open keuken met aansluitend een opbergkamer , een woonkamer die in verbinding staat door de schuiframen naar het terras, waardoor de leefruimte wordt versterkt qua afmeting en omvang. Vanaf hier heeft u de mogelijkheid om te kunnen genieten van het zwembad en aangelegde tuin met mooie zichten over de Middellandse Zee en de stad Benalmadena . Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers , 2 slaapkamers hebben een terras van 2,40m2 elke kamer beschikt over een garderobe, de badkamers zijn volledig ingericht. 
De woning heeft een ondergrondse garage en berging met toegang tot de inkomhal. U heeft de optie om het dakterras om te vormen tot solarium.
Mocht u meer informatie willen hebben over deze prachtige villa, neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 192.18m2