MSHTE1020733

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4369842
Welkom bij Villa Nelli

Een schitterende vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers op slechts 50 m van het strand en op loopafstand van verschillende restaurants, Nikki Beach Club, het 5 sterrenhotel Don Carlos en de Jachthaven van Cabopino. De villa is enkele jaren geleden gerenoveerd en staat op een privé-perceel met privé-zwembad. Een prima investering aangezien villa's zo dicht bij het strand in Marbella nauwelijks op de markt komen. Geweldig voor vakantieverblijf of als verhuur-investering.
Mogelijkheid tot uitbreiding.

Bij interesse zeer snel reageren is de boodschap.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 140m2