289-Baviera Golf

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4588743
Welkom bij Baviera Golf

Een unieke residentiële nieuwbouw concept  met alle noodzakelijke kenmerken van een moderne ontwikkeling, waardoor het de ideale plek is om te wonen.

De ontwikkeling bestaat uit 154 woningen met 2 en 3 slaapkamers, allen voorzien van een parkeerplaats en berging.

De gemeenschappelijke ruimtes bieden ongetwijfeld een schat aan grote voordelen om uw leven veel gemakkelijker en aangenamer te maken. Een unieke plek waar je kunt genieten met wie je maar wilt.

Om dit te doen, heeft Baviera Golf een exclusief zwembad omgeven door groene zones, een fitnessruimte en een gastronomische sociale ruimte.

We hebben voor elk detail gezorgd om van deze ontwikkeling uw toekomstige thuis te maken. Daarom bieden wij u woningen aan die opvallen door hun uitstekende design en helderheid.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens