345- Isidora Living

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5251461
Welkom bij Isidora Living ,

Een geweldige kans voor degenen die alles willen. Het prachtige project gelegen op nog geen 5 minuten van Estepona centrum en het strand van La Rada, is perfect voor wie op zoek is naar een permanent of tweede verblijf aan de zee en zeker voor wie op zoek is naar een winstgevende investering. 

Het project bestaat uit 102 appartementen en penthouses van 1,2 en 3 slaapkamers . Een residentieel project gebouwd met de hoogste normen op het gebied van architectuur, energiebesparing en duurzaamheid, dat ook bevoorrechte gemeenschappelijke ruimtes heeft, zoals de aangelegde tuinen, twee zwembaden een kindertuin,BQQ plek of de coworking ruimte.
Alle units beschikken over een parkeergarage en sommige units hebben een berging. 

Isidora Living , in het hart van Estepona aan de Costa del Sol, op slechts een paar minuten van de jachthaven en de nieuwe culturele project Estepona Lighthouse, biedt de mogelijkheid om dicht bij één van de meest karakteristieke stranden aan de Costa del Sol te wonen. Slechts op een steenworp afstand van de diensten en  vrijetijdsvoorzieningen van een typisch mediterrane stad "Estepona". 

Als investering, eerste of tweede verblijf, als vakantiewoning of definitief te verhuizen naar een nieuw leven in het zuiden. 
SIDORA LIVING heeft de perfecte locatie om enkele van de mooiste hoekjes van Andalucia te verkennen.

Voor meer informatie of een afspraak, aarzel niet ons te contacteren. 

 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens