57-Darya Estepona

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3172375

Welkom Bij Darya 

36 appartementen met verschillende lay-outs, ontworpen om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klanten. Allen met één enkele gemeenschappelijke noemer: kwaliteit.

Het hele gebouw ademt exclusiviteit en dat zie en voel je vanaf het moment dat je door de deur komt. De uniciteit en elegantie van dit project zijn zichtbaar in de hoge plafonds, de van-vloer-tot-plafond deuren, de grote porseleinen vloertegels en het gebruik van hout in slaapkamers.

De terrassen zijn een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormen dankzij hun lage hoogteprofiel en doorlopend vloerniveau. De zee maakt deel uit van het huis.

Een exclusief en innovatief woonconcept, waar de zee de kust ontmoet, ideaal gelegen om te genieten van kunst, cultuur en de gastronomie van de regio en eveneens een brede waaier van vrije tijds en entertainment mogelijkheden voor allerlei sporten, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving.

Genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van uw toekomstige vakantiebezoeken of een welverdiende gouden pensionering aan de Costa del Sol!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens