52-The Island- nieuwbouw- ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3189624
Welkom in The island

Het is steeds moeilijker om gunstig gelegen projecten te vinden.
The island is daarom een zeldzaamheid: één van de enige luxe frontline beach complexen met een hedendaagse architectuur!
The Island biedt u privé-toegang tot het strand en geeft een gevoel van vrijheid & privacy.

5 min. lopen van de jachthaven
Dicht bij het centrum
25 min van Marbella
Slechts een uur rijden van de luchthaven van Malaga
45 kilometer van Gibraltar

Belangrijke Kenmerken
- 50 meter Olympisch zwembad
- Indoor Spa - Sauna & Hamman
- Fitnessruimte
- Ondergrondse garage met persoonlijke toegang naar het huis via een ruime wasserij service-gedeelte, alsmede gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor de gasten.

Iedere townhouse heeft een privé dakterras met jacuzzi en een barbecue gebied.
De huizen hebben ook een open haard, vloerverwarming, warme en koude airconditioning, afgewerkte dressing kasten, en de nieuwste domotica systemen.
Andere belangrijke aspecten zijn hoge deuren, minimum-profiel timmerwerk in de lounge kamers en de belangrijkste slaapkamers, zwevende toiletten, automatische deur toegang tot elke garage, veiligheidsdeuren, privacy en veiligheid blinds op een aantal van de ramen, en dubbele beglazing.

Als één van de meest begeerde en gevestigde residentiële bestemmingen in Europa omvat de Costa del Sol bijna elke aantrekkelijke optie voor huizenjagers op zoek naar een luxueuze levensstijl aan de Middellandse Zee, mede als een uitstekende investeringskans.

Indien u interesse heeft in dit project, kunt u dit laten weten via onderstaande gegevens.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens