29-Alcazaba Lagoon Fase IV

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3189878

Welkom Bij Alcazaba Lagoon FASE IV

Deze nieuwe moderne appartementen van Alcazaba Lagoon in de 3e fase beschikken over 78 exclusieve 2 en 3  slaapkamer appartementen en penthouses met spectaculaire terrassen.

Leven aan een Lagoon met turquoise kristalwater als een deel van uw woning. Alcazaba Lagoon is de residentiële ontwikkeling van je dromen, dat zich uitstrekt over een totale oppervlakte van 1,4 hectare met uitgebreide exotische tuinen.

Gelegen op slechts een paar minuten rijden van de stad Estepona. Het nieuwbouwproject kijkt uit op de omliggende natuur en op de zee. De gebouwen hebben een strak ontwerp van witte lijnen en zachte contouren.

De appartementen en penthouses worden afgewerkt volgens de hoogste kwaliteiten en op verhoogde percelen hebben de appartementen vrije uitzichten over de vallei. Penthouses hebben grote leefruimtes en spectaculaire terrassen, waarop u een jacuzzi of plungepool kunt plaatsen.
Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats en een grote berging.

In de grote groene zones met palmbomenen andere subtropische planten zijn de gemeentelijke zwembaden.

De lagoon met kristalhelder water is als eerste in Europa aangelegd en is voor exclusief gebruik van de bewoners van Alcazaba Lagoon.
Kunstmatige stranden van fijn beige zand met zonnegebieden, een chiringuito, gemeenschappelijke service-faciliteiten, kleedkamers en douches maken dit ook een ideaal paradijs voor vele watersporten, zoals paddle surfen, kanoën, zeilen, kitesurfen en windsurfen.

De Costa del Sol heeft een bijzonder ecosysteem. Niet alleen heeft het een uitzonderlijk aantal zonnige dagen, het is ook beschermd tegen de kille luchtstromen in de winter door een keten van bergen, en heeft een milder klimaat in de zomer. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, luchthavens dicht bij de hand en alle diensten van Marbella naar Gibraltar: golfbanen, restaurants en commerciële gebieden, jachthavens, hotels, ziekenhuizen en scholen.

Even weg van hectische toeristencentra genieten bewoners het hele jaar door van hun privéparadijs in een zonnig en mild klimaat en kunnen ze bijna het hele jaar golfen en wandelen op het strand. Een perfecte investering voor eigen gebruik of voor de verhuur.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.
Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens