53-The Edge Estepona

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3190293

Welkom bij The Edge

Een droom, wonen aan de rand van het strand. Een gloednieuw project bestaande uit hoog kwalitatieve appartementen, penthouses & 2 villa’s binnen een zeer exclusief resort.

The Edge heeft prachtige tuinen, ontspanningsruimten, een sauna, een spa, een gym en andere luxueuze voorzieningen zodat u volop kunt genieten van ontspanning.

The Edge is een veilige, omheinde en exclusief luxe wooncomplex met 70 prachtige huizen met een ruime keuze voor 2, 3 en 4 slaapkamer en gelegen op een frontlinie strandlocatie in Estepona. Geschatte voltooiing 2020.

Dit innovatieve ontwerp dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen,wordt weerspiegeld in de prachtige penthouses, appartementen en de twee onafhankelijke villa's die ieder beschikken over een privé tuin en -zwembad.

Prachtig aangelegde tuinen met fonteinen en watervallen, evenals een infinity zwembad en een state of the art Health Club met verwarmd zwembad, spa en fitnessruimte, padel tennis- en zakelijke centrum vindt u in dit unieke project.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens