50-Oasis 8

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3259597
Welkom bij Oasis 8

Oasis 8 is zoals de naam al doet vermoeden een hemel van vrede en rust op een benijdenswaardige locatie dicht bij La Resina Golf club aan de New Golden Mile.Deze kleine oase van 25 moderne zuid gerichte villa’s  de moderne  ontworpen woning van natuursteen en materialen van topkwaliteit.De grote open woonruimtes die het beste van binnen- en buitenruimtes verbindt door de grote schuiframen.De toekomstig eigenaar heeft de keuze uit 4 verschillende type villa’s. De toevoeging van een kelder en een solarium is optioneel, waardoor huiseigenaren een extra slaapkamer kunnen creëren en de kelder kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften.Hoogwaardige materialen zijn overal gebruikt en dit is zichtbaar in de keuze van prachtige open Italiaanse keukens met topapparatuur, evenals de stijlvolle badkamers uitgerust met extra grote douches en vrijstaande baden. Houten vloeren in de slaapkamers en porselein vloeren in de rest van de villa zijn slechts enkele van de hoogtepunten die worden aangeboden.De scherp geprijsde villa’s liggen goed in de markt en zijn al reeds voor 50% verkocht. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer details, vragen en huidige beschikbaarheid omtrent dit schitterend project.
Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens