73-OASIS 325

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3356308
Welkom bij Oasis 325

Een zeervooruitstrevend project.

Een gedurfde architectuur trekt alle aandacht in de streek rond La resina Golf , Elk appartement heeft een  leefruimte dat  voorzien is  van open keuken en eetkamer strekt zich uit naar buiten in de vorm van een doorlopend terras.
Met een oppervlakte van meer dan 30m2 en een glazen balustrade, kunt u vanaf het terras genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving.

U heeft de keuze tussen appartementen van 2 en 3 slaapkamers, één van de 52 gelijkvloers appartementen met privé tuin of één van de 52 penthouses met solarium en met de mogelijkheid tot een eigen zwembad. Bij alle appartementen is een overdekte parkeerplaats en een berging inbegrepen.

De belangrijkste aspecten van dit project zijn design, comfort en plezier.
De hoge kwaliteit van de materialen wordt aangevuld door een modern design, ontworpen door de vooraanstaande architect, Joaquín Torres.
Dit project is ook opmerkelijk omwille van de optimale oriëntatie en speciaal ontworpen om de natuurlijke lichtinval maximaal te benutten.

Oasis 325 biedt de bewoners een exclusieve SPA en gym aan waar ze kunnen genieten van het zwembad en ruime jacuzzi .
Ontspannen in de fitness met yogaruimte.

Dit prachtig project van appartementen tussen Estepona en Marbella is uitzonderlijk gelegen. De verhoogde positie biedt ongeëvenaard uitzichten over de Mediterrane kustlijn.
Gemakkelijke berijkbaarheid naar : Malaga airport, restaurants met of zonder Michelin-ster, golfbanen, paddle-en tennisbanen, ziekenhuizen en winkelcentra.

Voor meer informatie, aarzel niet te contacteren via onderstaande gegevens.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens