15-Villa Nairobi

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3475370
Welkom bij Nairobi Villa

Een minimalistische design waarvan er aandacht is gegeven om panoramisch uitzicht te geven door de schuiframen die in de muren verdwijnen.
Alle kamers, zelfs badkamers hebben evenals deze zichten waar we van houden. De villa wordt afgewerkt met hoge kwalitatieve materialen,Open woonkamer met een luxe open keuken voorzien van alle apparatuur.
Mooi zonneterras met eigen zwembad.
Gelegen op 5 minuten loopafstand van het strand , u kunt s’avonds op uw terras zitten en genieten van de prachtige open zichten tijdens de ondergaande zon in de Middellandse Zee.
De locatie is 10min verwijderd van Estepona en 18min Van Puerto Banus en 20min van Marbella

Een echte ontspanning dromen worden werkelijkheid het gevoel van harmonie wordt versterkt het moment waarop je weet dat je leeft in één van de beste gebieden aan de Costa del Sol

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens